Multimèdia


Editors d'imatges en línia.
 
1. http://pixlr.com/editor/ Pixlir és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.Editors de so en línia

http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments.També podem gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al reves.


 Presentacions en línea.

 http://www.slideshare.net/ Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.

 
Web 2.0 Eines educatives  • Editar vídeo en línia
  1. http:// www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat

1 comentario:

  1. La tipologia de la lletra no és la mateixa. Falta la numeració en la segona i tercera referència. Sobra el text per sobre del reproductor de l'Slideshare.

    ResponderEliminar