Divertir-se

·Jigsaw Planet : un generador de puzzles

Amb aquesta eina pots generar puzzles a partir d'imatges. Aquestes puzzles poden tenir més o menys peces i aquestes poden tenir diferents forma i fins i tot poden girar-se . Només cal enregistrar-se i podràs fer àlbums personals amb els teus puzzles.


  •  Voki:Personatges que parlenAmb aquesta eina pots crear un personatge (avatar) molt personalitzable que es mou i "parla" el text que li introduïm. Aquest "voki" es pot inserir en un lloc web,en un wiki o en un bloc,etc.Utilitza la tecnologia text-to-speeche (passar de text a veu)


  • Educaplay: creació de materials educatius
Amb aquesta eina podem crear una sèrie d'activitats educatives multimèdia (text, imatge i so) com ara: mots encreuats, relacions, test, diàlegs, dictats, ordenar paraules i frases, sopa de lletres, ...

Aqui tens una mostra d'una sopa de lletres sobre les eines 2.0 (per a variar) i d'una mostra de mots encreuats sobre aquestes eines.
  
 


1 comentario:

  1. Falta l'enllaç al puzzle personal. L'ordenació de les diferents parts no és la que ha de ser. El text del Voki és inadequat. La mida de la lletra no és la mateixa al generador de puzzles.

    ResponderEliminar